fredag 30 oktober 2015

Kärlek finns på batteri.......

Nu i planeringsstadiet kanske det inte är så kul för er andra att läsa vår blogg men vi har desto roligare. Torsdagens träff hemma hos Gunilla var fylld av flams, trams och hjärtliga skratt, det kan ha att göra med att vi alla var ganska trötta både mentalt och.......eh..fysiskt om man säger så. Karin jobbar häcken av sig med kommande eurovision, Sollan är mitt uppe i en renovering hemma, Gunilla upplever en andra tonårsperiod (vad det innebär får ni lista ut själva..) och tuffast av oss alla har Carina det, som införskaffat en ny...... ähhh förresten det var inget ;)
Nåväl.....vara var vi? Jo just det USA. Kvällen gick åt till viktiga saker, som att diskutera storlek på resväska, hur lång tid vi ska ägna åt barhäng i Nashville, hurvida Gunilla ska ta med sin yogamatta eller inte och om vi ska lära oss linedance  innan vi åker...hmm.
Om jag ska försöka vara lite allvarlig så tror jag att vi kommer ha väldigt roligt på vår resa. Kanske behöver man inte vara ett, sedan gammalt, sammansvetsat gäng som känner varandra innan och utan, vi ska ju ha något att prata om under alla våra mil i bilen också!
Appropå det, note to us: gör spellistor med bra bilmusik!

Det var det det, på återhörande!

Ps! 
För er som känner Karin kan jag meddela att hon numera tokfrossar i vegetarisk mat såsom kikärtsbiffar, zuccinisallad, spenatjuice och äppelsalsa........och hon älskar det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar