torsdag 27 oktober 2016

Golden gate!

26/10
Vi vaknar till en underbar dag i San Fransisco, blå himmel och 18 grader. En god frukost på en Diners i närheten av vår lgh, sen är vi på banan. En stor del av dagen ägnar vi åt att gå och åka Hop on Hop off runt stan, väl värt sina 47 dollar. San Fransisco ligger helt fantastisk och när vi kommer till Golden gate bridge och ser stadens sky line dör vi nästan.



Vi strosar runt i Fishermans wharf på kvällen och äter middag ihop med Siv, en gammal vän till Karin som hon träffade då hon bodde här på 1800-talet, nej jag menar 80-talet. Fishermans wharf är ganska sönderturistat men har ändå sina gulkorn med genuina fiskhandlare och sitt fantastiska läge. 
På vår busstur hoppar vi av och tar en tur i Japanska trädgårde, en lugn och vacker oas, Gunilla får också tillfälle att krama ett träd....

Eftersom bloggen hakat upp sig och raderat ett tidigare skrivet inlägg och jag inte orkar skriva allt igen så hopoar jag över en del saker. Tex får ni inte höra om den nakna mannen som förföljer Carina, om drinken som smakar wc-anka, killen som spelar en hel orkester själv samtidigt, bussguiden som Karin funderade på att trycka ner sin hanväska i halsen på eller hur vi vaknar kl 3 av brandvarnaren.

I dag är en ny dag, den är mulen men varm. I dag kör vi en privat guidning med Gaaaary och senare en nattvandring på Alcatraz. Vi återkommer i ärendet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar