tisdag 25 oktober 2016

Stockholm-Chicago!

Tro det eller men vi har bara kommit till Chicago men har redan upplevelser värt ett blogginlägg.
Väl avvinkade på Arlanda (en av oss fick till och med hångla lite också) så checkade vi in enligt plan. Vid gaten sprang vi ihop med Elam, en kär vän, som skulle med flyget till Gambia för att stå som brud. Puss å kramkalas utbröt och vi önskade henne all lycka❤️.
Första flyget mot Chicago flöt på lugnt och fint med film och ok flygplansmat, med undantag för att det började lukta hyggligt starkt av cigarettrök efter ett tag. Karin, ni vet hon som andas sover äter och svettas säkerhet, tillkallade flygvärdinnan. Jodå objektet var identifierat och piloten var underrättat. I Chicago blev gärningsmannen upphämtad på planet av US marchalls och är nu gissningsvis ca $5000 fattigare.

Vidare i tullfiltret blev vi av med Gunilla som "omhändertogs" för "vidare förhör" av någon anledning som vi fortfarande inte känner till, Vi andra fick nöja oss med korsförhör. (Gunilla släpptes efter 10 minuter med förklaringen att det hela var ett misstag...ehh?! Nu är naturligtvis anslutningsflyget till San Francisco försenat så vi sitter på en torftig inrikeshall och äter en torr macka (alla affärer och matställen har stängt) och väntar i 4,5 timme för att förhoppningsvis landa i SF vid 03.00 lokal tid.
Eller förresten, alla utom Gunilla som betalat sig in på Uniteds lounge och förmodligen sitter och vältrar sig i sköna fotöljer, god mat och soft musik.
Och ja, det finns hemlösa här också........eller nej föresten, det där är ju Karin❤️



2 kommentarer:

  1. Hm Jag tror att dom tänkte. Inga mera Hollywood fruar från Sverige.Vi har så det räcker

    SvaraRadera
  2. haha underbart skrivet, nog är det ett äventyr att resa allt! :) kram

    SvaraRadera