onsdag 9 november 2016

Cowboys på riktigt!

Vägen mellan Las Vegas och Tucson tar sin lilla tid, men det kan bero på att vi hittar så mycket kul och fint att se på vägen att vi måste stanna hela tiden.
Gunilla har varit tvungen att göra ett uppehåll i vår resa för att ta hand om sitt företag hemma i Sverige, så nu är vi tre i bilen.

Den här vägen gör att den riktiga "roadtrip-feelingen" infinner sig. Här är vägarna raka och oändligt långa, bergen oändligt höga och kaktusarna oändligt många och taggiga.
Jag och Carina njuter i fulla drag, Karin sover i baksätet, vi försöker säga lite försiktigt att hon nog ska försöka titta ut men "Nä, inte just nu, jag pallar inte" ......?! Äh men va sjutton, det finns ju vykort.



Mest som vi sitter där och småpratar i bilen (Karin har nu vaknat) så skriker vi rakt ut, allihopa, vänd bilen kör tillbaka!!! Vi har just passerat riktiga cowboysar med lasso, detta måste ses. Här pågår någon sorts tävling i lasso, vi är absolut faschinerade, jihaaaa!
















Efter cowboysarna stannar vi till i Wickenberg, går in på saloonen och tar en coca-cola.....om vi är riktigt tysta hör vi banjon spela långt där borta i bakgrunden.





Dags för middag, vi glider in på Texas road house. Ljudnivån är bedövande av musik, barnskrik och personal som sjunger och hurrar för födelsedagsbarn, på löpande band. På golvet ligger ett lager av söndertrampade jordnötsskal och i ett hörn står en helt klart överklädd julgran och blinkar och patriosmen flödar........hysteriskt? nädå inte alls, vi börjar vänja oss...This is America! Trot eller ej men vi äter hamburgare och BBQ kyckling.....jorånämensåatt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar