torsdag 17 november 2016

Nattklubb i träskmarken.

Vi ska ut och äta och dricka vin alla tre, för vi har hittat en restaurang det är gångavstånd till. Jajaja det är väl klart vi hade kunnat ta en taxi men nu har vi inte gjort det, utan en av oss har varit fyllechaffis, men nu ska det drickas vin. Vi knallar i väg och hör banjon redan på avstånd. Det är kolsvart som ett sotararsle och vi kryssar oss fram mellan alligatorer, svartbjörnar och skallerorm, äntligen når vi vår mål fast beslutna om att festa. Här sitter det locals och festar. Det är "steaknight", så kvällens meny består av biff, potatis, majs och bröd, alltihopa jäkligt gott i all sin enkelhet. Servitrisen, utan tänder men ett brett leende tror knappt sina öron när vi beställer varsin Margarita. De letar fram ingredienserna och vi får en svalkande rejäl (typ 1 liter) drink i plastmugg, efter 2 klunkar är vi halvpackade alla tre. In kommer biffen tillsammans med vår flaska Merlot. Den underbara servitrisen viskar lite förtroligt att hon inte dragit upp korken helt ur flaskan, så att det är riktigt fräscht när vi väl ska dricka.....🤔🙄. 
Jorånämensåatt! Jarmo, som spelar på Birka prinsess har en brorsa som spelar här i kväll, han förstör i stort sett alla hits från 70 och 80-talet men vi klappar händerna mer å mer för varje klunk vin...😜. 
Kvällens dresscode är kamouflage, tandbryggorna har lämnats hemma och hillbillyn har just fått en ny innebörd. Här trivs vi, vi pratar livet politik och sex.
Carina går på toaletten efter ett bra tag och möts av hela personalstyrkan som tittar hålögt på henne, vi inser att vi är ensamma kvar och nog borde tacka för oss.
Vi vinglar hemåt i ljuset från våra mobiltelefoner, det går sådär, det finns bara trottoar halva vägen så snart är vi ute bland skallerorm och alligatorer igen.
Hemma i huset är wifit skitdåligt så vi slår helt sonika ner vår rumpor på grannens altan och använder deras uppkoppling. 

Här sitter vi och trakasserar våra nära och kära på fb och messenger ett tag tills vi inte orkar längre. 
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar