söndag 6 november 2016

Temposänkning - vi chillar och hinner prata med varandra! Wow!

Vi lämnade Las Vegas och fick uppleva en magisk resa genom det riktiga USA. För Las Vegas kan inte kallas på riktigt, för en Stad som levererar vattenshower i öknen, vulkanutbrott, sjörövarattacker, dygnet runtöppet när det gäller allt, spelautomater på toaletterna, fler shower än på resten av världen samlat på en plats och dom jämt slutsålda, fler Kim Kardashian-rumpor per kvadratmeter än någonstans på vår jord kan inte kallas på på riktigt... men stället måste ses och upplevas!


Gunilla hittade ett bord med höga insatser och fick hjälp med ett gäng Japaner som hjälpsamt ledde henne rätt..

Nu sitter vi  på "vår "ranch som vi hittade på AirBnb, precis utanför Tucson och bara hämtar andan. Ett ganska läcker stället att hämta andan på ... inte en bil, inte en neonskylt, jag inbillar mig att det finns massa skallerormar och jag vet att det finns jättesöta jordekorrar, för deras tjatter väcktes jag till i morse - sagolikt!

Fotot är från vardagsrummet...


Igår åt vi middag på ett ställe som helt klart är stolt över sitt land, sin flagga och sitt land. Det är charmigt till en viss gräns, men man inser också att många här röstar på Trump. Mindre charmigt.



 Ehhh, lite tidigt för julgranen kan man tycka?


Nu sitter vi i vardagsrummet, med varsin kopp kaffe (finns iofs två tedrickare) i soffan och tittar på CNN och hör nya dumheter som Trump gjort. Vi sitter ned för första gången och PRATAR om livet, våra personligheter och summerar resan hitintills. Det är konstigt att inte Gunilla är med, men för mig personligen är det liiite skönt att för första gången på 12 nätter att sova själv i en säng som dessutom är en King Size... men hon kommer snart tillbaka. <3 he he he 


Karin



2 kommentarer:

  1. Jag googlade din oro om skallerormar där ni är....Finns INGA i hela Arizona :-)
    ( hahaha..trodde du va !!)
    Njut av varann och reflectera tillbaka vad ni redan har upplevt, ganska otroligt faktiskt. Ni behöver denna "chill" time..
    Kram Rita


    SvaraRadera
  2. Det ser underbart ut och visst behöver man lite lugn efter hetsens Las Vegas........vadå skallerormar.......har du inte sett spindlarna och skorpionerna Karin???

    SvaraRadera