torsdag 3 november 2016

Oh my god!

Herregud, det är det enda jag kan säga, HERREGUD!!!
Jag är nog inte rätt person att uttala mig om denna stad/företeelse/plats/hysteri, jag gör den nog inte rättvisa. Till skillnad mot Gunilla som sprudlar, skrattar och glittrar i kapp med bling blinget som finns här i överflöd så blir jag mest stum. Jag vet inte vad jag ska säga, allt är bara för mycket!
Vi går ut hårt, sedan ökar vi!
Vi rullar upp framför Bellagios entre, där lämnar vi bilnyckel och bagage till bellman, själva seglar vi in i hotellfoajen (stor som terminal 5 på Arlanda) precis som det anstår fyra ladies. Förutom att libbyn är enormt stor inrymmer den lyxboutiquer, restauranger, barer och naturligtvis ett gigantiskt casino.

Medans Gunilla checkar in oss står jag och funderar på om jag ska ta mig en shoppingrunda i lobbyn, här finns både Rolex, Valentino och Hermes........allt är galet som sagt var. Hotellet är enormt, för att ge lite perspektiv, 75 personer är anställda för att bara ta hand om blommorna på hotellet🙄

Vi har fått en fantastisk svit med allt som går att önska........men bara 1 säng!? Eh!
Gunilla går och pratar med personalen i repan och det hela löser sig. Under 15 minuter springer det personal ut och in, det rullas in sängar, det bäddas, det kommer in fler badlakan, täcken och morgonrockar, man ringer på telefon och undrar om allt är till belåtelse....herregud!
Vi bestämmer oss att ägna kvällen åt en föreställning med Cirque du soleil och får tag på biljetter till deras "Ka" som spelas på MGM.
Det är en fantastisk upplevelse, allt i sann Cirque du solails anda, ljus, ljud, teknik, akrobatik, dans, musik, magi....allt i en suggestiv spektakulär hänförelse, magiskt!

Helt slutkörda, fullproppade av intryck går vi hem mot hotellet för en liten drink och sen hoppar vi i säng 😴





2 kommentarer:

  1. Ni är alla så underbara, nu har jag lus läst bloggen och absolut älskar eran stil på att beskriva allt ni ser, det är kul att se dessa ställen i min `backyard` från en annans perspektiv ..jag följer varje inlägg och njuter av eran resa och hysteriskt roliga tolkningar..kram till er all..miss you already !!
    Rita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack till dej Rita, som också varit med att göra en del av vår resa så bra, hittills. Detta är ju vår resdagbok men vi fattade aldrig att så många skulle "resa" med oss på bloggen, jättekul!
      Tack för att du läser 👍❤️
      //Sollan

      Radera