tisdag 1 november 2016

Venice beach.....

Brist på wifi gör att inläggen just nu kommer lite sporadiskt och kanske i fel ordning, det är svårt att dokumentera i efterhand eftersom våra dagar är absolut fullspikade från morgon till kväll i samma hastighet som ljusets.

Vi landade i Laguna beach, hemma hos the very good looking Korey, a gentleman i his best age, available for "fun".😉


Här bor vi kungligt, minst sagt.
Utsikt från kök/altan:

Vi startade upp med en brakmiddag, tillsammans med Karins vänner, hemma hos Rita. En kväll med mycket skratt, god mat och vin.

Söndagen ägnade vi åt Venice beach, i mina ögon ett ganska sorgligt ställe som haft sin glans dagar för ganska länge sedan. Här blandas exhibitionister av alla slag tillsammans med utstötta, hemlösa och missbrukare som försöker få sin del av turisternas uppmärksamhet och pengar.


Vid muscle beach var det tyvärr  lite tomt på just den sortens exhibitionister man gärna utsätter sig för, om man nu är lagd åt att det hållet att man gillar brunbrända muskulösa svettiga män i sin favoritställning...😋, dvs i en bänkpress😍😜
Känner man sig lite krasslig pga av skoskav, mjäll, cancer, depression eller hybris kan man alltid få hjälp av Dr Hampa som kan ordinera en joint eller två🤔🙄.

Men sanningen att säga så såg vi några riktiga guldkorn också, tex denna charmiga unge på 8 år, "leader of the pack", för ett gäng skatebordåkare. Jag kan svära på att hans mamma krystade fram honom i en skatepool!

Sedan ett riktigt skönt gäng dansare/akrobater/performers som underhöll oss ett bra tag.

Innan vi ångar vidare till kvällens middag tar vi en sväng med bilen genom ett otroligt charmigt men luxuöst bostadsområde i Venice, The chanals of Venice.


Ja det var förmiddagen det 😅🌴







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar