onsdag 16 november 2016

Vi gjorde inte Nashville rättvisa 😳

Vi har ändrat rutten lite grann, vi blev 3 nätter i Nashville istället för två och sedan tar vi en mastodontkörning ner till Crystel River i Florida. Vi längtar efter värme, det är bara 20 grader här......😎
Nåväl, Nashville har levererat, men kanske inte på det sätt ni tror. Iofs så gjorde vi musikgatan Brodway första dagen, Karin och Carina besökte dessutom Contry music hall of fame (de tyckte det var sådär) men sedan vet jag inte om vi utnyttjat att vi varit i just Nashville med dess utbud av musik och barer.
Vi gick här och diskuterade om vi bör ha dåligt samvete för att vi inte varit ute och partajat, lyssnat på musik, druckit en massa öl och slagit klackarna i taket när vi varit här, men nej det tänker vi inte ha!
Vad har vi då gjort i Nashville? Jo vi (mest Karin 🙄)har shoppat på en oulet, trådat ögonbrynen, vandrat runt i ett tropiskt hotell, Gay lord hotel, (det hotellet får ett eget blogginlägg, det var helt galet) och så besökte vi den otroligt söta lilla staden Franklin. Stan har blivit  utsedd till USAs finaste småstad och det förstår vi verkligen. Numera med små fina affärer, och mysiga restauranger men man kan riktigt se att det varit en riktig liten cowboystad, sån där som på film. Det kan vara så att jag romantiserar lite men Franklin är absolut värt ett besök om du har vägarna förbi.
Under gårdagen var det match i stan, Amerikansk fotboll, mellan Titans och Green bay packers, gröna mot blå och närmare än färgerna kan man inte dra parallellen mellan derbyna hemma i Stockholm. 

Här var det glad stämning, trevliga människor, viss fylla men inte hysterisk, inga tunnelbanekravaller eller bengaler in på plan, inga kravallutrustade poliser eller helokoptrar i luften och detta trots ett fullsatt Nissan stadium med drygt 69000 sittplatser. Men det är klart hur kan man slå någon med en ost på huvudet......?🙄😀
Brodway, musikgatan är väl iofs kul med alla band som spelar på klubbarna men det är också en rejäl turistfälla, här säljs boots och cowboyhattar i dålig kvalitet till överpriser. 
Äta ska man helst göra i någon annan del av stan, både billigare och godare. 1.a kvällen åt vi Mexikanskt på Chuy's, hemlagat, gott och prisvärt, deras Margaritas are to die for.
En sak är å andra sidan väldigt trevliga på partygatan Brodway......dörrvakterna😍.
Jaha, det var allt från Nashville....eller just det, Karin fick vi skicka till massören, hon är halt å lytt efter mjuka sängar, långa körningar och för lite Tequila😉
Å så just det, en sista grej...vi är osäkra på vad vi bor i för område.......😱 den här machetesen ligger på nattduksbordet i master bedroom!
Och detta såg vi på grannens föster, dags att ringa 112 eller?

Nä nu åker vi till Florida istället, hej då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar